Hoofdsponsor

HOOFDSPONSOR JEUGD

STERSPONSOREN

Volg ons op social media:
Naar webshop >

SES Kampioen in Beers? Ben er bij!

17 Mei 2024

SES heeft nog één punt nodig om zich te kronen tot de kampioen in de 4e klasse H! Dat punt moet behaald worden in Beers, waar de Langenboomse formatie het traditioneel lastig heeft. Bij verlies is SES afhankelijk van het resultaat bij Milsbeek – Juliana. Wint Milsbeek niet, dan is SES alsnog kampioen! Kortom, het beloofd een spannende middag te worden en alle steun is welkom! De aftrap vindt plaats op 2e pinksterdag om 14:30 op sportpark te ‘Calbroek’ in Beers. Door de verwachte toestroom aan bezoekers, zal het parkeerterrein snel volraken en kan er geparkeerd worden in de berm van de aangrenzende straten van het sportpark.

De entree bedraagt €2,50 voor volwassenen en voor 65+ is het €1,-. Jeugdleden tot 16 jaar mogen gratis naar binnen. Er zullen twee ingangen zijn. Een voor contante betaling en een voor pinnen. HBV organiseert ook een loterij waarbij er maandag twee prijzen (i.p.v. één) te winnen zijn. Kaartjes kunnen bij de entree gekocht worden.

In de kantine bij HBV kan er betaald worden met contant, pin of munten. Op het terras is er ook een buitenbar (voor uitsluitend bier) aanwezig waar met pin of munten afgerekend kan worden. In de rust is er buiten tevens een koffietafel aanwezig waar er enkel contant betaald kan worden.

Laten wij er een mooie voetbalmiddag van maken!

SES Kantine na afloop open met pizza´s van Delfino
Ongeacht of SES kampioen wordt of niet, zal de kantine van SES na afloop van de wedstrijd open zijn. Indien SES kampioen is geworden, zal ons eigen DJ Adje de kampioensplaatjes verzorgen op het overdekte terras en belooft het een mooi feestje te worden! Binnen kan er rustiger nagepraat worden over de wedstrijd. Delfino komt pizza´s bezorgen, dus ook voor het eten wordt gezorgd.

Plattekar
Bij een kampioenschap zullen de jongens op de plattekar naar Langenboom rijden. De verwachte aankomsttijd bij het sportpark is rond 18:15. Wij roepen iedere supporter op om de jongens een groot onthaal te geven en samen met de selectie te proosten op het kampioenschap.