Hoofdsponsor

HOOFDSPONSOR JEUGD

STERSPONSOREN

Volg ons op social media:
Naar webshop >

Opgeven SES BBQ 12 mei met wellicht kampioenschap SES 1

26 April 2024

12 mei Laatste competitiedag. πŸ”₯Kampioensfeest SES 1?πŸ”₯
𝙇𝙀𝙏 π™Šπ™‹: 𝙑𝙀𝙀𝙧 π™™π™š π˜½π˜½π™Œ πŸ— π™žπ™¨ 𝙀π™₯π™œπ™šπ™«π™šπ™£ π™£π™€π™€π™™π™―π™–π™ π™šπ™‘π™žπ™Ÿπ™ !
Zondag 12 mei kan het gebeuren. Als SES 1 wint en de enige concurrent Milsbeek punten laat liggen is de titel een feit! En dat feest wordt ‘Mega’ ( (C) Joey Veerman). Omdat het ook de laatste competitiedag thuis is voor veel teams, organiseren we sowieso de laatste competitiedag! Wat staat er allemaal te gebeuren:

🎡 Muziek: Surprise DJ, zal later bekend gemaakt worden!
πŸ— BBQ-chef Martijn van Berkel zal er zijn om de hongerige magen te stillen. Maar let op, opgeven is noodzakelijk! Voor slechts 12,50 per persoon kun je genieten van een smakelijk assortiment bestaande uit sappige spare ribs, verrukkelijke pulled pork, smakelijke kipsatΓ© en overheerlijke hamburgers. Voor de kinderen is er een speciale deal: voor slechts 5,- kunnen zij genieten van een kindvriendelijke portie friet met een snack naar keuze. Opgeven voor 3 mei a.s.:Β Hier opgeven
πŸ§’ Voor de kinderen zal er een grote stormbaan opgebouwd worden, wat veldjes uitgezet worden om lekker te voetballen, en voor de allerkleinsten staat er een klein springkussen.
❓En dan hebben we nog een mooie activiteit, die doorlopend gedaan wordt. Wat, is nog een surprise, maar…. Blijf vooral lekker plakken!

Nogmaals, voor de BBQ: Hier opgeven