Hoofdsponsor

HOOFDSPONSOR JEUGD

STERSPONSOREN

Volg ons op social media:
Naar webshop >

Erelid Toon Jans (84) overleden

29 September 2023

Vandaag heeft ons het droevige nieuws bereikt dat Toon Jans op 84 jarige leeftijd is overleden. Bijna ieder lid van SES, zeker de volwassenen hebben de eerste stappen bij SES onder toeziend oog van Toon gemaakt. Toon heeft vijftig jaar in de jeugdcommissie gezeten en is hij even lang pupillen trainer geweest. Een snelle rekensom leert dat Toon misschien wel 1.000 voetballers heeft getraind.

Naast jeugdtrainer en jeugdbestuurslid heeft Toon nog allerlei ander vrijwilligerswerk gedaan op en rond onze club zoals kantinediensten, organiseren van de pupil van de week bij SES 1, onderhoud van de velden, schoonmaken van de gebouwen en het organisatie van de jeugdkampioenendag.

Voor zijn verdiensten is Toon in 2008 benoemd tot erelid van SES en is hij onderscheiden door de KNVB. Bij het afscheid van Toon in 2016 is hij gehuldigd voor zijn jarenlange dienstbaar aan de voetbalclub. Voorafgaand aan de wedstrijd SES 1 – Festilent 1 vormde de F1 van destijds een erehaag en gingen z’n 250 oud pupillen met Toon op de foto (zie onder)

Aanstaande zondag zal voorafgaand aan de wedstrijd van SES 1 een minuut stilte gehouden worden en zullen de spelers met een rouwband spelen. Volgende week spelen alle jeugdteams thuis en zal er voorafgaand aan iedere wedstrijd een minuut stilte in acht genomen worden.

Wij zijn Toon veel dank verschuldigd aan zijn jarenlange inzet voor SES. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte toe in deze periode.

Bestuur
 SES Langenboom