Hoofdsponsor

HOOFDSPONSOR JEUGD

STERSPONSOREN

Volg ons op social media:
Naar webshop >

Erelid Piet van Berlicum overleden

30 November 2023

Als een donderslag bij heldere hemel hebben wij vernomen dat Piet van Berlicum vandaag, op donderdag 30 november, is overleden. Een ontzettend triest en onverwacht bericht dat de hele club schokt. Piet was namelijk van jong tot oud een begrip binnen SES. Een man met een enorm SES hart én die zijn mening niet onder stoelen of banken stopte.

In zijn jonge jaren kwam hij uit voor De Willy’s in Wilbertoord en maakte hij ooit in het eerste het winnende doelpunt tegen SES. Eén seizoen later waren de rollen omgedraaid, toen scoorde hij in het geel-zwart juist de winnende treffer tegen de Willy’s. Vanaf dat seizoen werd Piet een SES’er in hart en nieren. Helaas, moest Piet vroegtijdig stoppen vanwege een oogblessure.

In 2017 werd Piet tijdens de algemene ledenvergadering benoemd als erelid van onze club. Een verdienste die hem meer dan toekwam. Piet was voor de jeugd de rode draad van de vereniging en overal kwam je hem tegen. Op het veld als bevlogen jeugdleider (20+ jaar), techniektrainer, damesleider  en keeperstrainer. Misschien is Piet ook wél de reden waarom in Langenboom altijd uitstekende keepers onder de lat stonden en staan.

Buiten het veld was Piet met dezelfde inzet en passie verantwoordelijk voor de materialen en verleende hij hand en spant diensten waar hij dacht dat nodig was. Van jeugdtoernooien, (jeugd) activiteiten tot aan de bardiensten op donderdag de laatste tijd. Zijn laatste kunstje was een zelfgemaakt ‘Superverkuskop’ pak voor Wil, die hij op de 11e van de 11e aanreikte.

Piet deed bij menigeen de wenkbrauwen fronsen als hij weer eens zijn mening gepast en ongepast naar voren bracht. Altijd goed bedoeld, maar soms ietwat ongelukkig geformuleerd. Helaas, moeten wij nu te vroeg afscheid nemen van een markant en geliefd persoon binnen onze club.

Wij zijn Piet veel dank verschuldigd aan zijn jarenlange passie en inzet voor SES. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte toe in deze periode. In de komende dagen zullen wij, in overleg met de familie, via de bekende kanalen communiceren hoe het afscheid van Piet vorm krijgt.

Bestuur
SES Langenboom