Hoofdsponsor

HOOFDSPONSOR JEUGD

STERSPONSOREN

Volg ons op social media:
Naar webshop >

Strijdend SES pakt drie hele dure punten

14 April 2024

Op een mooie  lentemiddag met volop zon heeft SES drie hele belangrijke punten gepakt. Al na zes minuten stond de uiteindelijke eindstand op het bord. En omdat directe concurrenten Milsbeek en HBV beide verloren, staat SES maar op slechts 1 punt van de koploper.

In de heenwedstrijd in Gennep wisten we al dat Vitesse een prima voetballende ploeg is. Maar waar ze toen erg effectief met hun kansen omgingen, had SES het dit keer verdedigend erg goed voor elkaar. En de eerste kans van SES was direct raak. Een corner van Han werd teruggekopt door Joep en met een acrobatische omhaal maakt Steef de 1-0! Vitesse drong na het openingsdoelpunt aan, en kreeg ook kansen. Jon had een prachtige redding in huis na een aantal hachelijke momenten in het zestienmetergebied. Han kreeg daarna in de 30e minuut een aardige kans, maar zijn inzet vanuit een moeilijke hoek werd in twee instanties gekeerd.

Na de thee kwam SES er eigenlijk niet meer aan te pas. Vitesse drong SES erg terug. Maar de Gennepse ploeg heeft veel voetballend vermogen in huis, maar weinig doortastend vermogen. Ze kregen de eindpass maar niet gemaakt. SES loerde daarentegen op de counter, maar ook de thuisploeg was niet gelukkig in de laatste pass. Vitesse kreeg nog wel een goede mogelijkheid, maar de geheel vrijstaande Gennepse spits kopte een voorzet vanaf rechts een metertje over. Het bleef spannend, ook omdat de overige duels gunstig waren. Uiteindelijk bleef het bij 1-0. En daarmee doet SES volop mee om het kampioenschap. Het wordt een spannend competitieslot!

SES – Vitesse ’08 1-0 (1-0)
6’ Steef Hendriks 1-0
Toeschouwers: 161