Hoofdsponsor

HOOFDSPONSOR JEUGD

STERSPONSOREN

Volg ons op social media:
Naar webshop >

Eerste SES Sponsoravond

Beste sponsor,

Voetballen bij SES Langenboom levert zowel jong als oud een hoop plezier op. Om dit tot stand te kunnen brengen, zijn wij voor een groot deel afhankelijk van de bijdrage van onze sponsoren. Als blijk van waardering willen wij graag iets terug doen. Daarom zijn alle sponsoren van harte uitgenodigd op de eerste sponsoravond van SES Langenboom. Deze zal plaatsvinden op woensdagavond 8 mei (dag voor Hemelvaart). Deze avond wordt u compleet kostenloos aangeboden, inclusief een hapje en drankje.

Programma
U wordt tussen 19.15 en 19.45 uur verwacht in onze kantine op Sportpark de Kogelberg, Dennendijk 12 te Langenboom. Om 20.00 zal het woord, na een kort openingswoordje van onze voorzitter, gegeven worden aan oud AD-journalist Eddy van der Ley en topscheidsrechter Bas Nijhuis, waarin een inkijk wordt gegeven in de carrière van een arbiter op het hoogste niveau. Een stukje humor en interactiviteit van het publiek zal niet ontbreken! Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen.

De tweede helft van deze avond is tot circa 00.30 uur gereserveerd voor een hapje en een drankje. Tevens is dit gedeelte van de avond bedoeld om kennis te maken met andere sponsoren en bestuursleden. Een mooie kans om uw zakelijk netwerk uit te breiden.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op woensdag 8 mei. Wij hebben er zin in!

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie SES Langenboom

Naam contactpersoon(Vereist)
E-mailadres(Vereist)