Volg ons op social media:
Naar webshop >

Ses JO12 kampioen in eerste klasse!

18 Mei 2024

De jongens onder 12 zijn vanmiddag knap kampioen geworden in de eerste klasse! Het laatste benodigde punt werd in Zeeland tegen de leeftijdsgenoten van Festilent veiliggesteld. In een spannende strijd werd het 1-1.

In het eerste kwart was SES de betere ploeg. Echter de schoten van afstand waren allen niet op goal. Na het eerste kwart kwam Festilent er beter in. Na eerst een bal op de lat was een minuut later de voorsprong een feit. Een boogbal viel fraai de goal in.

Na de rust kansen over en weer. Waar Festilent de bal er niet in kreeg, lukte dat Milan van Bommel wel! Een schot was de keeper van Zeeland te machtig en viel via zijn handen de goal in. In het laatste kwart was de spanning te snijden. Festilent schoot nog op de paal, maar gescoord werd er niet meer. Dus het derde kampioenschap van deze mannen is een feit! Proficiat! En nu de kar op!