Hoofdsponsor

HOOFDSPONSOR JEUGD

STERSPONSOREN

Volg ons op social media:
Naar webshop >

SES en Robert van Mierlo gaan nog een jaar langer door

13 November 2023

De Technische Commissie van SES en Robert van Mierlo hebben elkaar gevonden om de samenwerking met een seizoen te verlengen en dus zal Robert ook volgend seizoen voor de spelersgroep staan. Na een korte evaluatie binnen de spelersgroep was iedereen unaniem voorstander om door te gaan met Robert die dan zijn 5e seizoen als trainer van de hoofdmacht bij SES in gaat.

Robert van Mierlo laat weten: “SES is een mooie vereniging met mensen die hun clubnaam eer aan doen! Ik proef dat er in deze groep voldoende potentieel zit om dit en volgend seizoen succesvol te zijn. De samenwerking tussen de jonge jongens met kwaliteit en de ervaren oudere spelers gaat erg goed. Al met al zijn er voldoende ingrediënten aanwezig om met veel enthousiasme door te gaan bij SES’’.

In het nog prille seizoen, is SES uitstekend begonnen aan de competitie. Na zes wedstrijden is de ploeg nog ongeslagen en is het terug te vinden op een verdienstelijke 2e plek, mede dankzij de derby overwinning in en tegen Mill (0-3).

Foto: TC lid Geert Bongers en trainer Robert van Mierlo schudden elkaar de hand met op de achtergrond een blije spelersgroep na een 2-1 overwinning op Achilles Reek.