Hoofdsponsor

HOOFDSPONSOR JEUGD

STERSPONSOREN

Volg ons op social media:
Naar webshop >

Jeugdkampioenendag opnieuw een sportief succes!

22 Juni 2024

Afgelopen zaterdag streden bijna 70 jeugdleden om de prijzen tijdens de 46e Jeugdkampioenendag. Er werd gestreden voor de titel van Sportman en Sportvrouw van het jaar en voor de Penaltybokaal bij de jongens en meisjes.
Gelukkig waren de weersomstandigheden prima om te sporten en was de horeca voor de jeugd en begeleiders prima verzorgd! Na een middag vol inspanning waren de prijswinnaars bekend. Na een 2e plek vorig jaar werd dit jaar de titel sportman van het jaar behaald door Wies Pluk. Sportvrouw van het jaar werd Wiep van de Vorle. Zij behaalde vorig jaar de 3e plek. Er werden de nodige bekers uitgereikt en heel wat jonge kinderen hielden apetrots hun trofee omhoog!
Gedurende de dag werden penalty’s afgevuurd op 4 keepers. Uiteindelijk bleek Koen Nooijen de penaltykiller van de dag. Hij hield de meeste ballen tegen en nam tevreden zijn consumptiemunten in ontvangst. De penaltybokaal werd dit jaar gewonnen door Siem Willems en Sylvia Keijzers. Sylvia stond vorig jaar ook al op het podium, toen op plek 2.
Organisatie, jeugdleden, begeleiders en ouders kunnen terugkijken op een leuke, sportieve en gezellige middag. Mooi om te zien dat het ook dit jaar weer is gelukt met vrijwilligers zo’n grote groep jeudgleden te laten genieten. Het evenement is overgedragen aan een nieuwe organisatie zodat dit evenement ook volgend jaar weer gehouden gaat worden. Nog 4 jaar en editie 50 (!) is een feit!