Hoofdsponsor

HOOFDSPONSOR JEUGD

STERSPONSOREN

Volg ons op social media:
Naar webshop >

Erelid Gerrit van Bommel overleden

01 Mei 2024

Met droefenis hebben wij kennis genomen van het overlijden van erelid Gerrit van Bommel (89). Zodra Gerrit op voetballen mocht, trok hij het geel zwart van SES aan. In de vroege tijd kenden ze nog geen pupillen voetbal en kon je pas voetballen als je elf werd. Sindsdien bleef Gerrit lid van onze vereniging en is hij in totaliteit 78 jaar lid geweest. In zijn jonge jaren als links half en in zijn latere jaren als bestuurder en vrijwilliger. Voor al zijn verdiensten aan SES werd hij in 1986 benoemd tot erelid van SES.

Al op vroege leeftijd werd Gerrit vrijwilliger bij SES en werd hij bereid gevonden om penningmeester te worden van onze club. Deze taak hij heeft liefst 22 jaar vervuld, van 1964 t/m 1986. In deze periode werd ons sportpark meerdere keren verbouwd en bood Gerrit de helpende hand. Vanuit zijn aannemers bedrijf Bommel en van der Horst regelde hij de materialen en betaalde deze vaak ook nog uit eigen zak. Zo ook in 1986 toen de toilet- en keukenvoorzieningen groots aangepakt werden en in een nieuw jasje werden gestoken.

Tijdens de nieuwbouw van onze huidige accommodatie (2003 – 2005) kwam de kennis van Gerrit als aannemer uitstekend van pas. Voor het zware werk was hij net te oud, maar al snel werd het omgedoopt tot ‘supervisor’ van de bouw in al zijn positieve zin.

Naast het vrijwilligerswerk was Gerrit bovenal een echte SES supporter. Hij stond bij alle thuis- en uitwedstrijden langs de lijn en is misschien wel de supporter die de meeste wedstrijden van SES heeft gezien. Bovendien was hij een vaste gast aan de stamtafel op de donderdagavond. Zeker bij deze groep zal Gerrit enorm gemist worden. Opnieuw een oude veteraan die is heen gegaan.

Wij zijn Gerrit veel dank verschuldigd aan zijn jarenlange inzet voor SES. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte toe in deze periode. Op zondag 12 mei  zal voorafgaand aan de wedstrijd tegen DWSH een minuut stilte gehouden worden.