Hoofdsponsor

HOOFDSPONSOR JEUGD

STERSPONSOREN

Volg ons op social media:
Naar webshop >

Kampioensreceptie SES 1 + Jeugd

07 Juni 2024

We nodigen iedereen van harte uit voor een feestelijke avond op vrijdag 21 juni op Sportpark de Kogelberg! Ook dit jaar vieren we de geweldige prestaties van onze teams met een kampioensreceptie. Het is de perfecte gelegenheid om onze kampioenen in het zonnetje te zetten en hen te feliciteren met hun uitzonderlijke prestaties.

Programma:

  • Jeugdteams JO9-1, JO9-2, JO12 en JO14 18.20 – 19.20 uur: Vanaf 18.20 uur vieren we de successen van onze jeugdteams. JO9-1, JO9-2, JO12 en JO14 hebben allemaal een fantastisch seizoen achter de rug en het is tijd om hun harde werk en doorzettingsvermogen te belonen. Ouders, vrienden en supporters zijn van harte welkom om samen met ons de jonge kampioenen toe te juichen en te feliciteren.
  • SES 1: 19.30 – 20.30 uur: Om 19.30 uur richten we de schijnwerpers op ons eerste seniorenteam, SES 1. Na een indrukwekkend seizoen, die boven verwachting is verlopen, en een geweldig feest, is het moment aangebroken om onze kampioenen te huldigen. Kom langs om SES 1 persoonlijk te feliciteren en samen dit geweldige succes te vieren.

Oranje: Na afloop van de recepties is er nog iets gepland. We zenden de wedstrijd Nederland – Frankrijk live uit op een megascherm op ons overdekte terras.

Genoeg reden om naar ons sportcomplex te komen. De jongens zouden het erg leuk vinden in ieder geval.

Locatie: Kogelberg

Tot dan!